top of page

Tarieven

 

Kinderen en jongeren

Voor individuele begeleiding en individuele dagbesteding op de zorgboerderij gelden verschillende tarieven afhankelijk van de benodigde begeleiding. Neem hiervoor even contact op met mij en/of met de gemeente.

 

Groepstrainingen via paardkrachtig kunnen starten bij voldoende deelnemers. Veelal worden deze trainingen op het gebied van een positief zelfbeeld vergoed door de aanvullende verzekering ook hebben wij potjes waaruit de training betaald kan worden voor mensen die niet voldoende inkomen hebben om dit te kunnen bekostigen. 

Kijk hiervoor even of uw zorgverzekering is aangesloten bij de NFG (beroepsvereniging). Als je het via de gemeente wilt laten vergoeden heeft u een doorverwijzing van de huisarts nodig. Bij vragen kun je altijd even contact opnemen.

 

Volwassenen
Teamtrainingen worden op maat gemaakt vanuit de doelen van het team en de organisatie. Voor een offerte kunt u altijd even contact opnemen. 

 

Therapie, begeleiding of trainingen kunnen natuurlijk ook zelf betaald worden.

 

Voor het aanvragen van informatie over begeleiding of trainingen kunt u het contactformulier invullen. Wij nemen dan persoonlijk contact op om de mogelijkheden te bespreken.

 

bottom of page