top of page

Wie ben ik?
 

Zorgboerderij het Leeuwenhart is in 2012 opgericht. Mijn naam is Annabel en ik ben 40 jaar. Het Leeuwenhart werkt vanuit een positieve benadering naar deelnemers toe en we kijken naar wat kan en lukt. 

Naast HBO Culturele Maatschappelijke Vorming heb ik een opleiding EAP en EAL gevolgd bij EAGALA. Dit is een opleiding voor Equine Assisted Psychotherapy en Equine Assisted Learning - Oftewel therapie met behulp van paarden. Deze kennis zet ik ook in bij de individuele begeleiding van kinderen, jongeren en jongvolwassenen. Niet oordelen en leren door zelf iets te doen en zelf te ervaren wat werkt zijn 2 belangrijke dingen die ik tijdens mijn opleidingen geleerd heb.


Op de manege wonen 3 honden, een aantal paarden en pony's waar de deelnemers en ik zelf natuurlijk elke dag ontzettend blij van worden.

Ze geven onvoorwaardelijke liefde en rust. 

 

Wij hebben op de Rheezerveenseweg 6 een heerlijke rustige manege aan de rand van het bos. We werken met de paarden en pony's in de bak of lekker in het weiland aan persoonlijke doelen maar we werken ook vaak zonder dieren of met sport of wat de deelnemer maar aanspreekt om tot het gewenste resultaat te komen. We kijken heel erg naar wat voor de deelnemer werkt. Iedereen heeft talenten en vind bepaalde dingen leuk om te doen dus daar gaan we samen naar op zoek. Het is er heerlijk rustig en de deelnemers kunnen hier even echt op adem en tot rust komen. 

 

Iedereen komt met een doel. Aan dat doel kunnen we samen op jou tempo gaan werken. We vinden plezier hebben en genieten heel erg belangrijk. 

Het is voor mij ook belangrijk dat je je welkom voelt. Dat je mag zijn wie je bent.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

bottom of page